Besiktas ger sig in i jakten på Mario Mandzukic

Mario Mandzukic jagas av Tottenham och West Ham

Anfallaren kan vara på väg bort från Juventus

Mario Mandzukic har inte imponerat sedan hans flytt till Juventus. Nu uppges den kroatiske landslagsmannen vara på väg bort från Italien, där Süper Lig-klubben Besiktas förbereder ett bud på honom.

Mario Mandzukic fick sitt stora genombrott i VfL Wolfsburg innan han värvades av Bayern München år 2012 där han fortsatte prestera på toppnivå. Men i samband med att Bundesliga-giganten värvade Robert Lewandowski blev speltiden för kroaten mindre och därför valde han att lämna Bayern för spel i Atlético Madrid där han inte gjorde någon vidare succé. Sedan sommaren 2015 har han tillhört Juventus men nu ser det ut att kunna bli ännu en flytt för anfallarens del.

Det är Fotbollstransfers.com, som hänvisar till turkiska medier, som skriver att Besiktas vill värva 30-åringen. Enligt uppgifter kommer Süper Lig-klubben lägga ett bud värt 10 miljoner euro för att få till en affär med Juventus, som har kontrakt med spelaren fram till 2019.

Konkurrens på transfermarknaden

Besiktas är inte det enda laget i Turkiet som visat intresse för Mandzukic tjänster. Enligt italienska Sport Mediaset vill Galatasaray värva Juventus-spelaren och man uppges redan ha varit i kontakt med honom gällande en flytt. ”Juve” däremot ser helst en bytesaffär med Arsenal då man vill hämta in Alexis Sanchez kommande transferfönster, Arsene Wenger sägs dessutom vara ett stort fan av Mandzukic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply