Bayern in i jakten på Valencia-försvarare

Flera storklubbar har tidigare visat stort intresse för att värva Nicolas Otamendi, och nu uppges även Bayern München ha gått med i jakten.

Nicolas Otamendi har länge jagats frenetiskt av många storklubbar efter sin fantastiska säsong i Valencia. Manchester United är den klubb det pratats mest om, men även Manchester City, PSG och Chelsea uppges vara intresserade av att värva mittbacken. Även argentinarens tyske mittbackskollega Skhodran Mustafi har jagats av flera storklubbar. Nu uppger Sky Sports att en ny klubb är intresserade av att värva Otamendi i sommarens transferfönster.

Bundesliga-jätten intresserade

Nicolas Otamendi uppges vara beredd att byta klubb och nu ska han enligt Sky Sports ha fått ett till alternativ. Enligt uppgifter är Bayern München intresserade av att värva 27-åringen. Om detta skulle hända är det heller inte omöjligt att någon mittback skulle lämna Bayern, eftersom de redan har flera världsmittbackar.

Mehdi Benatia har tidigare under övergångsfönstret ryktats vara på väg till Juventus, och om det skulle hända är det mycket möjligt att Otamendi skulle värvas in som en ersättare till honom.

Nicolas Otamendi spelar för närvarande i Valencia dit han kom från Porto sommaren 2014. han var intressant för ett antal klubbar redan i Portugal, men efter att ha gjort succé även i La Liga blev klubbarna mer intresserade. Vad som händer med Otamendi i sommar återstår att se, men det ser ut som han kommer gå till en större klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply