Barcelona riktar blickarna mot Arsenals Mesut Özil

Barcelona riktar blickarna mot Arsenals Mesut Özil

Barcelona vill värva Mesut Özil

Mesut Özil kan flytta till Spanien i sommar. Barcelona vill plocka in spelaren från Arsenal, rapporterar Transfermarketweb.

Tidigare idag påstods det att Fenerbache är den enda toppklubben som är intresserad av Mesut Özil. Nu kommer andra uppgifter, som hävdar något helt annat. Tysken kan flytta till Spanien i sommar. Barcelona vill värva Özil från Arsenal, enligt Transfermarketweb.

Flera källor på Emirates Stadium säger att mittfältaren har bestämt sig för att lämna den engelska klubben under sommaren. Han kommer att förkasta varje kontraktsförslag som Arsenal erbjuder. Barcelona hoppas kunna utnyttja situationen och värva spelaren när transferfönstret öppnar i juli.

Samtidigt sägs det att Özil är redo att flytta till Barcelona, trots att han tidigare har spelat för Real Madrid. För att skriva på vill 28-åringen ha en årslön på 12,5 miljoner euro.

Lämnar efter fyra säsonger?

Den tyska mittfältaren har spelat för Arsenal sedan sommaren 2013. Då lämnade han just Real Madrid för att flytta till England. Under sin tid i klubben har Özil varit med om att vinna två FAcuptitlar.

Andra klubbar är intresserade

Barcelona är inte ensamma om att vara intresserade av att värva Özil. Manchester United och Juventus har också kopplats ihop med spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply