Arturo Vidal: ”Därför nobbade jag Manchester United”

Arturo Vidal kunde ha hamnat i Premier League

Bayern Münchens Arturo Vidal nobbade en flytt till Manchester United i somras. Det berättar mittfältaren för engelska The Times. 

– Jag ville komma till ett starkt lag och ambitiöst projekt, säger Vidal till tidningen. 

Arturo Vidal lämnade i somras Juventus för de tyska giganterna Bayern München, trots att det fanns intresse från en rad andra klubbar. En av dem var Manchester United, det bekräftar chilenaren i en intervju med The Times.

– Ja, det fanns en chans att flytta till England. Det var i somras och vid den tidpunkten trodde vi att det skulle bli av. Jag gillade möjligheten som de (Manchester United) erbjöd mig, men till slut blev det inte av och jag valde Bayern, säger han.

”Trivs allt bättre”

Mittfältaren, som tidigare spelat i tyska Bayer Leverkusen, berättar att han trivs allt bättre med livet i Tyskland och München. Han ångrar absolut inte att flyttlasset inte gick till Manchester.

– Jag ville komma till ett så här starkt lag och ambitiöst projekt. Jag är väldigt glad. Det hjälpte att jag visste hur landet och folket var innan jag flyttade. Jag, min fru och mina barn trivs allt bättre, säger Vidal till The Times.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply