Álvaro Moratas agent förhandlar med Real Madrid

Álvaro Moratas agent förhandlar med Real Madrid

Álvaro Moratas agent på Santiago Bernabéu

Efter en lång period av spekulationer om Álvaro Moratas vara eller icke vara i Juventus kommer nu spansk media med uppgifter om att spelarens agent ska ha rest till Madrid.

Álvaro Morata kommer med största sannolikhet att flytta tillbaka till La Liga och Real Madrid som han lämnade för två säsonger sen. Den spanska huvudstadsklubben har en återköpsklausul på spelaren som går ut i sommar och Real Madrids klubbledning ska nu ha bestämt sig för att köpa tillbaka anfallaren som denna säsong stått för 12 mål i den svartvita tröjan.

Enligt radiokanalen Cadena SER ska spelarens agent Juanma López haft ett möte med Real Madrid på Estadio Santiago Bernabéu för att diskutera spelarens framtid. Under mötet ska klubbledningen ha bekräftat att man vill köpa tillbaka Morata för en summa på 30 miljoner euro för att därefter avgöra om man vill behålla honom eller sälja spelaren vidare. Real Madrid hoppas ha det hela klart inför finalen i UEFA Champions League som spelas på lördag.

Morata avgjorde i lördags den italienska cupfinalen då man vann mot AC Milan med 1-0.

Real Madrid vill köpa Álvaro Morata – för att sälja honom till Arsenal

Real Madrid har en plan för Álvaro Morata, trots att majoriteten av klubbens fans vill att spanjoren stannar på Estadio Santiago Bernabéu pekar det mesta på att Juventus-anfallaren kommer att hamna i Premier League i sommar.

Det är spanska Diario AS som på fredagen skriver att Real Madrid har bestämt sig för att köpa tillbaka Álvaro Morata i sommar för en summa på drygt 30 miljoner euro för att därefter sälja honom till den engelska högstaligan där Arsenal ska vara beredda att betala en summa som sägs ligga på närmare 50 miljoner euro. Anledningen till det höga priset är att Arsenal kommer att få en stor summa pengar i sommar på grund av de nya tv-avtalen som börjar gälla och Arsene Wenger anser att det är värt att betala 50 miljoner euro för spelaren som denna säsong stått för tio mål på 40 matcher för den gamla damen.

Álvaro Morata vill stanna – i Juventus eller Real Madrid

Sommaren 2014 såldes Álvaro Morata av Real Madrid till Juventus för 20 miljoner euro, detta samtidigt som den spanska huvudstadsklubben lade in en återköpsklausul i spelarens kontrakt, en klausul som gäller mellan 1-15 juli 2016 eller 2017.

Spelaren själv har tidigare sagt att han vill veta så snabbt som möjligt var han kommer att spela nästa säsong då han vet var han ska köpa hus och enligt Diario MARCA ska spelarens största önskan vara att triumfera i Real Madrid där han tidigare vunnit Champions League 2014.

Även PSG, Manchester City och Tottenham Hotspur har ryktats vara ute efter spelarens tjänster.

Läs mer om Real Madrid på Silly Season Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365