21 miljoner euro mellan Lukaku och Chelsea

21 miljoner euro mellan Lukaku och Chelsea

Chelsea allt närmre Romelu Lukaku

Romelu Lukaku har hintat flera gånger om att han vill gå till en större klubb än Everton och prova på spel i Champions League igen. Chelsea må inte spela i Europas finrum i höst, men man sägs ändå komma allt närmre Lukaku.

Mellan 2011 och 2014 tillhörde Romelu Lukaku Chelsea efter att ha blivit köpt dyrt från Anderlecht. Det blev bara 10 ligamatcher i Chelseatröjan och anfallaren spenderade tid på lån i både West Bromwich och Everton. Det blev även en flytt till just Everton sommaren 2014 efter att förtroendet i Chelsea var försvunnet.

Han har gått från klarhet till klarhet på Goodison Park och ses nu som en av Premier Leagues bästa anfallare. Det har lett till att klubbar som Juventus, Chelsea och Paris Saint-Germain velat ha 23-åringen. Andra uppgifter har sagt han vill stanna i Everton, men ju längre sommaren har lidit har allt mer pekat på en återkomst i Chelsea. Nu står klubbarna nämligen väldigt nära varandra om en affär.

Kräver 800 miljoner

Tidigare i somras skrev flera engelska tidningar att Everton krävde lite mer än 800 miljoner för att släppa Lukaku. Det ska fortfarande gälla och därmed har Chelsea en punkt att jobba mot. Chelsea ska dock ha lagt ett bud på drygt 600 miljoner kronor i veckan, ett bud Everton ska ha förkastats.

Det är Evening Standard som kommer med dessa färska uppgifter. Det innebär alltså att Everton och Chelsea står 21 miljoner euro ifrån varandra, alltså cirka 200 miljoner kronor skiljer innan en flytt kan bli verklighet.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply