Zinedine Zidane vill värva Paul Pogba igen

Zinedine Zidane vill värva Paul Pogba igen

Jagar fransmannen på nytt

Enligt Football Espana är Real Madrids tränare Zinedine Zidane sugen på att värva Juvents Paul Pogba på nytt.

Paul Pogba är ett hett byte på transfermarknaden. Europas storklubbar står på kö för att försöka värva honom från Juventus. Det har tidigare uppgetts att Manchester-klubbarna är i en dragkamp om Paul Pogba. Nu kommer nya rykten där en storklubb är inblandad.

Redan i januari sades det att Real Madrid var på jakt efter Paul Pogba. Nu har nya rykten uppstått mellan spelaren och den spanska klubben. Enligt Football Espana har Real Madrids tränare Zinedine Zidane bett klubbledningen att förstärka mittfältet till nästa säsong, då han vill minska belastningen på spelare som Toni Kroos och Luka Modric. En av de spelare som den franska tränaren helst skulle vilja värva är landsmannen Pogba.

Det kan dock bli en väldigt dyr affär för klubben att värva Juventus-mittfältaren. Klubben sägs vara inställda på att behöva betala 80 miljoner euro för Pogba, trots att det har ryktats om att den italienska klubben värderar fransmannen till ett pris av mellan 100 och 120 miljoner euro.

Real Madrid är inte den enda klubben som är intresserade av att värva Pogba. Som tidigare har nämnts är även Manchester City väldigt sugna på att värva honom. Dessutom uppges även Barcelona ha gett sig in i jakten på fransmannen, då Pogba tidigare ska ha antytt att han skulle vilja ha Camp Nou som sin hemmaplan i framtiden.

Pogbas kontrakt med Juventus går ut 2019. I sommar får vi se om spelaren och klubben väljer att fortsätta följa det kontraktet, eller om fransmannen ger sig ut på ett nytt äventyr.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply