bet365

Uppgifter: Simone Padoin och Roberto Pereyra förlänger med Juventus

Uppgifter: Simone Padoin och Roberto Pereyra förlänger med Juventus

Stannar i Turin

Simone Padoin och Roberto Pereyra har förlängt med Juventus för ytterligare ett år, uppger Football Italia.

Den senaste tiden har det varit mycket snack om att Juventus letar efter förstärkningar till sin nuvarande spelartrupp. Bland annat har det sagts att Edinson Cavani är högst upp på Juventus önskelista och att Juventus jagar Romelu Lukaku. Idag talas det om ny aktivitet hos den italienska klubben.

Football Italia säger att både Simone Padoin och Roberto Pereyra har valt att förlänga sina kontrakt med Juventus med ännu ett år på Juventus StadiumPadoins förra kontrakt går ut efter den nuvarande säsongen, men nu verkar det som att han kommer stanna i Turin minst till sommaren 2017. För Pereyra innebär förlängningen att hans kontrakt med Juventus sträcker sig ännu längre in i framtiden. Hans förra deal med klubben gällde till 2019. Nu talar mycket för att han stannar till 2020 i stället, om inget oförutsett händer.

Padoin debuterade för Juventus under de tidiga månaderna år 2012, medan Pereyra kom till klubben sommaren 2014. Nu ser det ut som att de två spelarna kommer att spendera minst ett år till tillsammans på Juventus Stadium, i jakt på nya triumfer.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply