Uppgifter: Marco Verratti vill flytta till Barcelona

Uppgifter: Marco Verratti vill flytta till Barcelona
bet365

Italienaren är på väg till Barcelona?

En av sommarens största övergångar kan vara på väg att hända. Marco Verratti vill flytta till Barcelona, rapporterar Football Espana.

I går skrev vi på Silly Season Sverige om att Barcelona erbjuder 100 miljoner euro för Marco Verratti. Nu verkar det som att spelaren kommer allt närmare en flytt till Camp Nou. Italienaren har meddelat Paris Saint-Germain att han vill lämna klubben för att i stället skriva på för Copa del Rey-mästarna, uppger Football Espana.

Enligt uppgifter har Donato Di CampliVerrattis agent, haft ett möte med Antero HenriquePSGs sportchef, där han har berättat att spelaren vill lämna Ligue 1-klubben.

Det är dock tveksamt om PSG kommer att släppa Verratti. Källor inom den franska föreningen säger att klubbledningen vill behålla 24-åringen. I stället är klubben beredd att skriva ett nytt avtal med spelaren, där mittfältarens lön förbättras väsentligt.

En jagad spelare

Trots att PSG vill behålla Verratti så stoppar det inte andra klubbar från att försöka värva honom. Förutom Barcelona sägs även ChelseaJuventus och Inter vara på jakt efter spelaren.

Sedan 2012

Verratti har representerat PSG sedan sommaren 2012. Då lämnade han Pescara för att flytta till den franska huvudstaden. Efter fem år i klubben kan stjärnan vara på väg att flytta vidare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply