Uppgifter: Juventus värvar Miralem Pjanic

Uppgifter: Juventus värvar Miralem Pjanic
bet365

Bara det formella kvar

Miralem Pjanic är nära en övergång från AS Roma till ligakonkurrenterna Juventus, efter att spelaren själv aktiverade en klausul i sitt kontakt för att kunna göra transfern möjlig.

Miralem Pjanic har aktiverat en klausul i sitt kontrakt som gör det möjligt att få igenom en transfer på 38 miljoner euro till Juventus enligt Romas Mauro Baldissoni, detta skriver The Guardian. Den talangfulle 26åringen, som spelar i AS Roma sedan 2011, har länge kopplats ihop med en flytt till Premier League men Juventus har bekräftat att han kommer att undergå en medicinsk undersökning i Turin.

Baldissoni pratade på den italienska radiokanalen Roma Radio och dementerade rykten att Romklubben skulle ha kontaktat Serie A rivalerna för att arrangera transfern. Med sig hade han ett brev som han hade från den bosniske landslagsmannen som han läste upp högt.

– En sak ska vi ha klart för oss. I en normal värld skall en klubbdirektör inte behöva komma hit och göra en radiointervju för att behöva neka någonting som är nonsens, sade Baldissoni.

– Detta är brevet AS Roma fick …. ’Jag önskar härmed informera er om min intention att utnyttja min rätt att gå till en annan klubb, som vår tidigare överrenskommelse. Jag önskar också informera er att jag kommer att lösa de 20% av transfersumman som ligger på mig direkt med klubben som köper mitt kontrakt, vilket jag kan informera er om är Juventus Fotbollsklubb. Jag tackar er och ber er att ta kontakt för att ordna de nödvändiga formaliteterna. Er tillgivne, Miralem Pjanic.’, avslutade han brevet.

Juventus direktör, Beppe Marotta, har bekräftat att Pjanic har tryckt på flytten.

– Pjanic operationen gick igenom med spelarens tryck, som starkt ville ha en transfer till Juventus genom att aktivera klausulen som han redan hade färdigställt tidigare med Roma, sade Marotta till Tuttosport.

– Spelaren kommer att gå igenom en medicinsk undersökning inom kort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply