Paulo Dybala detaljer från förlängning med Juventus

Paulo Dybala detaljer från förlängning med Juventus

Juventus förlänger med Paulo Dybala

Enligt Tuttosport kommer Paulo Dybala allt närmre en kontraktsförlängning med Juventus där han spelat sen sommaren 2015 då han anslöt från Palermo.

Paulo Dybala har sen tiden i Palermo funnits på önskelistan hos fler storklubbar runt om i Europa och tillslut föll valet på Juventus. Turin-klubben pungade då ut 32 miljoner euro för att köpa loss argentinaren som vuxit för varje match i den svartvita tröjan. För närvarande har Dybala ett kontrakt som sträcker sig till och med 30 juni 2020 men enligt uppgifter till Tuttosport ska spelaren nu vara nära ett nytt kontrakt som sträcker sig över ytterligare en säsong, till 2021.

Det är inte bara tiden på kontraktet som kommer att förändras, siten skriver även att Dybala kommer att få en löneökning till 4,5 miljoner euro plus bonusar. Förhandlingar ska ha pågått under en längre tid samtidigt som Real Madrid ska ha erbjudit ett bud på hela 970 miljoner kronor.

Även Barcelona sades vilja värva Paulo Dybala om Neymar lämnar, något som kom på tal då bland annat Paris Saint-Germain skulle ha erbjudit en otrolig summa för brasilianaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply