bet365

Officiellt: Norwich värvar Timm Klose

Timm Klose flyttar från Wolfsburg till Norwich

Norwich har redan förstärkt truppen i vinter med Matt Jarvis, Ivo Pinto och Ben Godfrey. Värvning nummer fyra kommer från Wolfsburg och det handlar om den resliga mittbacken Timm Klose.

Norwich har blivit en riktigt jojo-klubb. De senaste åren pendlar man friskt mellan toppen i Championship och botten i Premier League. Det ser ut att bli samma visa i år då man för tillfället ligger på plats 16, endast ett par poäng ned till fel sida sträcket.

Försvaret har sett riktigt skakigt ut såhär långt och Alex Neil har laborerat en hel del och provat nya lösningar. Det har ändå sett virrigt ut de flesta matcherna och det kan sluta riktigt illa om man inte täpper igen bakåt. Därför har man tidigare köpt försvararen Ivo Pinto och nu kommer försvarare nummer 2 in i truppen – Timm Klose.

Bänknötande i Wolfsburg

De senaste säsongerna har Klose tillhört Wolfsburg, men det har bara blivit 30 Bundesliga-matcher sedan 2013. Schweizaren spelade dessförinnan i Nürnberg där han var en extremt uppskattad spelare med sin fysik och väldiga huvudspel.

Norwich bekräftar nu på sin officiella hemsida att Klose har skrivit på ett tre och ett halvt årskontrakt med Norwich. 27-åringen beräknas vara spelklar redan till helgen.

Läs mer: Norwich vill låna Juventus Simone Zaza.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply