• Error, no group ID set! Check your syntax!

Napoli – Juventus TV-tider – vilken kanal sänder matchen? Se här!

Napoli vs Juventus? Vilken kanal visar Napoli/Juventus-matchen?

Vem visar Napoli / Juventus? På vilken kanal kan man titta på matchen  Napoli/ Juventus? Som vanligt så kommer bet365, Unibet och betsson att visa matchen gratis i Sverige. Nytt för denna gång är att även Silly Season Sverige kommer att sända  Napoli / Juventus matchen gratis via stream och vi kommer att kunna sända Serie A-matcher genom live streaming tills något bolag köper upp Serie A TV-rättigheterna. Detta innebär att  Napoli / Juventus matchen kommer att sändas gratis och i fullskärm här på Sillyseason.se! Vårt tips är att registrera dig hos bet365, Unibet och betsson så kommer du garanterat att kunna se Serie A-matcherna gratis samt deras stora utbud av live stream matcher från toppligorna oavsett vad som händer med TV-rättigheterna i Sverige.

Napoli-Juventus stream – vart streamas Napoli vs Juventus på lördag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365, Unibet och betsson samt vi på Silly Season Sverige att sända matchen gratis. Därutöver så kommer bet365, Unibet och betsson att sända samtliga matcher från Serie A gratis. Registrera ett konto hos bet365, Unibet och betsson för att se storlag som AC Milan, Napoli och Napoli.

LIVE STREAM GRATISLIVE STREAM GRATISLIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS+ 1000 KR I BONUS+ 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365Live stream gratis hos UnibetBetsson
Se matchen gratis här!Se matchen gratis här!Se matchen gratis här!

Napoli mot Juventus på TV – vilken kanal?

Napoli möter Juventus lördagen den 26 september kl 20:45. Juventus åker till Neapel och San Paolo-stadion där tar sig an elfteplacerade Napoli. Den ljusblåa klubben har inlett årets Serie A med en vinst och tre oavgjorda på fem omgångar jämfört med helgens motståndare som har en vinst och två oavgjorda under inledningen av säsongen.

Silly Season har även fått många frågor rörande Napoli vs Juventus och andra matcher  i Serie A och hur de sänds på TV samt en hel del frågor rörande var man kan se Serie A gratis. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa Serie A-matcher. Vad gäller Napoli-Juventus är tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan kommer vi på Silly Season Sverige att sända samtliga matcher från Serie A med storlag som AC Milan, Napoli och Juventus.

Ska Juventus komma tillbaka till toppstriden?

Juventus ligasäsong har varit bedrövlig och fansen hemma i Turin har börjat tröttna. I den senaste matchen spelade man endast 1-1 mot nykomlingen Frosinone och efter matchen var spelarna tvungna att prata med fansen för att det inte skulle utbryta ett mindre kaos på arenan. Nu gäller det för de svart och vita att ta tre poäng i Kampanien för att lugna sina fans samtidigt som man inte kan låna serieledande Inter springa iväg allt för långt i tabellen. Redan nu ligger man tio poäng bakom Milano-laget och tre poäng i helgen är vitala för att laget ska ha en chans att utmana om titeln i maj månad.

SPELA PÅ NAPOLI – JUVENTUS?

Ska du spela på Napoli – Juventus? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från betsson, Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATISLIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM GRATIS
RISKFRITTRISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS+ 1000 KR I BONUS+ 1000 KR I BONUS+ 1000 KR I BONUS+ 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365Live stream gratis hos UnibetBetssonFå upp till 1000 kr i bonus hos LadbrokesExpekt riskfritt spel upp till 1000 kr
1000 kr i bonus här1000 kr i bonus här1000 kr i bonus här1000 kr riskfritt här1000 kr riskfritt här

Se Napoli – Juventus och alla andra Serie A-matcher från omgång 6 gratis här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply