Mkhitaryan öppnar för Juventus och Arsenal

Henrikh Mkhitaryan kan flytta till Juventus eller Arsenal i sommar

Denna säsongen har Henrikh Mkhitaryan varit briljant för Borussia Dortmund som återigen börjar hitta tillbaka till spelet man hade under Jürgen Klopp. Men armeniern Mkhitaryan kan flytta till Juventus eller Arsenal i sommar.

Tidigare i höstas rapporterades det om att Borussia Dortmund ville förlänga med Henrikh Mkhitaryan, men det kom aldrig ut några officiella uppgifter om han förlängde eller ej. Nya uppgifter till Sky Italia kom igår som sade att Dortmund allt jämnt har ett kontraktsförslag för Mkhitaryan att ta ställning till, ett förslag som ligger på bordet.

Men armeniern har en agent som heter Mino Raiola och han har en förkärlek för att sälja sina klienter till italienska klubbar. Så kan också bli fallet för Mkhitaryan som är väldigt eftertraktad av både Juventus och Arsenal.

”Allegri gillar honom”

Raiola har uttalat sig till en italienska tidningen Gazzetta dello Sport och hans uttalande ökar ryktena om en flytt för Mkhitaryan rätt rejält.
– Mkhitaryan? Jag vet att Allegri gillar honom. Och Micky skulle med glädje bära Bianconeri-tröjan, men han behöver komma överens med (Dortmund-tränaren, Thomas) Tuchel, säger han till Gazzetta dello Sport och fortsätter:

– Det är sant att hans kontrakt löper ut 2017, men Dortmund-tränaren anser honom vara ovärderlig. Det är likadant med Gündogan: det är därför jag anser att detta spåret är svårt. Skulle han göra bra ifrån sig i Turin? Jag ska inte exponera spelaren. Jag kan enbart lägga till att han är en väldigt intelligent kille.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply