Maxi Allegri nära nytt kontrakt?

Kan ersätta Arsene Wenger i Arsenal – nära drömkontrakt med Juventus

Maxi Allegri har under de senaste månaderna sett ut att vara aktuell för att ta över både Barcelona och Arsenal. Italienaren har framför allt kopplats ihop med de sistnämnda, men nu ser det ut som om att han kommer förlänga med Juventus och stanna i Serie A-giganten.

Juventus har under de fem senaste säsongerna bärgat Scudetton, ligatiteln i italienska Serie A, samtliga gånger. Nu är laget på god väg att ta hem den sjätte raka vinsten i ligaspelet, något som dock inte verkar få tränaren Maxi Allegri att tröttna.

Den italienske succé-tränaren har tidigare kopplas ihop med Arsenal, en klubb som har det allt annat en enkelt. London-laget har inte alls presterat jämnt den här säsongen och kan vara på väg att missa Champions League för första gången någonsin under Wengers era – det vill säga över 20 år.

Missnöjdheten hög mot tränaren

Många uttrycker sin missnöjdhet mot Arsene Wenger, och det är troligt att fransmannen tvingas lämna efter den här säsongen. Ersättare har då väntats bli Juves Maxi Allegri. Samma Allegri har även kopplats ihop med Barcelona, en klubb som han påstås ha svårt att tacka nej till nu.

Nu väntas han dock stanna kvar i Juventus. Enligt den italienska tidningen La Stampa är Maxi Allegri nära ett nytt drömkontrakt, som skulle innebära en jättelön i Juventus. Serie A-laget förbereder sig just nu inför CL-mötet mot Barca.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply