bet365

Juventus vill locka till sig Javier Pastore

Juventus vill locka till sig Javier Pastore

Den italienska fotbollen kan vara dragplåster

Juventus, som är på jakt efter en kreativ och teknisk playmaker och tycker sig ha funnit den ideala spelaren i Paris Saint-Germains Javier Pastore, som sitter på kontrakt med den franska klubben till 2019.

Juventus söker med ljus och lykta efter en mittfältare som är kreativ, tekniskt begåvad och en playmaker. De har under en längre tid hållit ögonen på Paris Saint-Germains mycket starke mittfältare Javier Pastore, som agerar som offensiv mittfältare samt halvt som forward och skall nu ha återupplivat sitt intresse rapporterar TMW.

Den italienska klubben är i behov av en spelare som Pastore och den argentinske landslagsmannen är väldigt lockande för de italienska jättarna. Pastore spelar i Paris Saint-Germain sedan säsongen 2011/12 och spelade tidigare i Palermo, vilket ger Juventus hopp om att kunna locka tillbaka mittfältaren till Serie A. Argentinaren står visserligen under kontrakt med de franska giganterna till juni 2019 men Juventus hoppas på att chansen att få återvända till Italien och Serie A är en tillräckligt stark morot för att mittfältaren skall vilja lämna Paris.

Pastore började sin karriär i Talleres, ett argentinskt andradivisionslag, för att sedan gå över till Huracán, även den klubben är argentinsk men i förstadivisionen. 2009 blev det en storflytt då mittfältaren valde att lämna sitt hemland för Italien och Palermo.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply