Juventus redo att slå till på Mesut Özil

bet365
Juventus redo att slå till på Mesut Özil

Tysken har ännu inte skrivit under något kontrakt

Arsenals mycket värdefulle tyske mittfältare Mesut Özil har ännu inte skrivit under något nytt kontrakt med den engelska klubben och ryktena går att han inte planerar att stanna då han inte får lönen han vill ha, vilket har öppnat för Juventus att slå till.

De italienska mästarna Juventus har haft ögonen på Mesut Özil under en tid och ryktas nu kunna slå till när sommaren närmar sig, detta skriver TMW. Juve är mycket intresserade av mittfältaren om man skall tro ryktena och enligt media så kan Özil också vara intresserad av en flytt.

Den tyske mittfältaren uppges vilja ha en högre lön, som för närvarande ligger på runt 140 000 pund i veckan, och lönen han är intresserad sägs slå över 200 000 pund i veckan-taket, något som Arsenal inte skall vara beredda att gå med på. Detta har lett till att förhandlingarna parterna mellan har dragit ut på tiden och som det ser ut nu kan Özil komma att lämna klubben.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om hur mittfältaren kunde tänka sig att återvända till Real Madrid, vilket fortfarande skulle vara en möjlighet, men nu har även Juventus dykt upp i leken. De femfaldiga italienska mästarna har troféer och pengar så det räcker och blir över för den tyske landslagsmannen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply