bet365

Juventus och Arsenal ute efter Adrien Rabiot

bet365

Storklubbarna slåss om Paris Saint-Germains löfte

Adrien Rabiot är missnöjd med sin situation i Paris Saint-Germain och vill lämna klubben. Nu ger Juventus och Arsenal sig in i jakten på mittfältarens signatur.

Paris Saint-Germains lovande mittfältare Adrien Rabiot har tidigare uttryckt sin önskan att få lämna Ligue 1-mästarna för att få mer speltid. Klubbar som Inter Milan, Tottenham och Chelsea har alla sätt ut som tänkbara klubbadresser för 21-åringen, vars kontrakt löper ut år 2019. Framförallt har det handlat om Inter, som tidigare ska ha förberett ett bud på Rabiot.

Toppklubbarna vill värva fransmannen

Nu skriver Tuttosport att konkurrensen om spelarens underskrift ökat. Både Juventus och Arsenal ska nämligen ha gett sig in i jakten på U21-landslagsmannen och hoppas få till en affär. Enligt källan så är PSG-löftet värderad till omkring 200 miljoner kronor, men Ligue 1-klubben kommer med största sannolikhet kräva mer än så om en övergång ska bli aktuell.

Kan lånas ut till ligakonkurrent

PSG har tidigare inte varit särskilt angelägna av att släppa iväg Rabiot till en annan klubb, då man ser stor potential i honom. Istället kan det bli aktuellt med en utlåning för att han ska få kontinuerligt med speltid. Där verkar ligakonkurrenten Marseille vara intresserade av att hämta in spelaren, men Paris-klubben vill helst inte se sin unge talang gå till Stade Vélodrome på grund av rivaliteten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply