Juventus i möte om Nemanja Matic

Juventus i möte om Nemanja Matic

Nemanja Matic kan nobba United för Juventus

Serben som tidigare sagts vilja återförenas med Jose Mourinho i Manchester United kan nu nobba portugisen och istället flytta till Juventus. Enligt rapporter ska spelarens agent ha träffat de regerande italienska mästarna.

Nemanja Matic kommer allt närmare en flytt från Chelsea där han spelat sen 2014. Den serbiske mittfältaren har tidigare kopplats ihop med en flytt till Manchester United och efter värvningarna av Kanté och Tiemoué Bakayoko ser det ut att bli av efter tre säsonger på Stamford Bridge. Det är dock inte The Red Devils som sägs vara närmst att knyta till sig 28-åringen, detta enligt TMW som kommer med nyheten under torsdagsmorgonen.

Enligt webbportalen är det istället Juventus som ska vara närmst en värvning av spelaren från Sremska Mitrovica och man skriver även att Juventus haft ett möte med spelarens representant Giuseppe Riso om en övergång till den gamla damen under sommarens transferfönstret.

Chelsea ska vara villiga att sälja spelaren under den kommande månaden, men inte till vilket pris som helst. Den engelska huvudstadsklubben ska nämligen kräva 45 miljoner euro för den före detta Benfica-spelaren som även ska ha funnits på Arsene Wengers önskelista.

SE ÄVEN: Chelsea löner och kontrakt 2017

Antonio Conte förlänger med Chelsea

Antonio Conte och Chelsea har kommit överens om en fortsättning tillsammans under de kommande två åren, det står klart efter att klubben bekräftat det hela på sin hemsida. Conte tog över klubben 2016 och har sedan dess bland annat vunnit Premier League där man hade 13 raka vinster mellan den 24 september och 4 januari.

Ryktena om att Conte ville lämna sitt nuvarande jobb blev allt fler då man bland annat misslyckades med att värva Romelu LukakuChelsea har dock lyckats med flertalet andra spelköp och på onsdagskvällen bekräftade Chelsea att klubben var överens med Real Madrid om en övergång för Álvaro Morata. Morata blir därmed en av världens dyraste fotbollsspelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365