bet365

Juventus förbereder bud på Alex Sandro

Portos vänsterback jagas av Serie A-mästarna

Juventus ska vara på jakt efter försvarare. Nu rapporterar italiensk media att den gamla damen inom de kommande dagarna kommer lägga ett bud på vänsterbacken Alex Sandro.

Den italienska storklubben Juventus har värvat en hel del den här sommaren, men de flesta nyförvärven har varit offensiva. Efter värvningar av bland annat Sami Khedira, Mario Mandzukic, Paulo Dybala och Simone Zaza ska nu dem gamla damen ha siktet inställt på en ny försvarare. Och en problematisk position ska vara vänsterbackspositionen där bara Patrice Evra är ett naturligt val för rollen.

Sandro på tapeten

Nu kommer också uppgifter från den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport om ett aktuellt namn för Juventus. Deras uppgifter säger på söndagen att den brasilianske vänsterbacken i portugisiska storklubben Porto, Alex Sandro ska vara på tapeten i Turin. Juventus väntas nu skicka representanter till Portugal inom de kommande 72 timmarna för att lägga ett bud på spelaren.

Porto kan tvingas sälja backen

Den 24-årige vänsterbacken står idag på en utköpsklausul värd hela 50 miljoner euro, men har också bara ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med klubben. Enligt Gazzetta dello Sport kan ett bud mellan 12-15 miljoner euro räcka för att övertyga portugiserna till att sälja honom. Spelaren själv ska inte heller vara sugen på att förlänga sitt avtal med Porto, vilket kan tvinga Porto till att sälja honom i sommar, för att inte riskera att få ingenting för honom nästa sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365