bet365

Juventus erbjuder 50 miljoner euro för Isco

bet365
LISTA: Världens bästa startelva född 1992
bet365

Isco lämnar Real Madrid i sommar?

Juventus intensifierar jakten på Real Madrid spanske stjärnmittfältare Isco och enligt italiensk media erbjuder den gamla damen 50 miljoner euro för spelaren.

Under den senaste säsongen har det pratats om att Real Madrid vill sälja Isco och James Rodríguez på grund av flertalet anledningar. Med Marco Asensio som börjar övertyga Zinedine Zidane ännu mer ser det nu ut som att den spanska huvudstadsklubben kommer sälja antingen Isco eller James Rodríguez för att inte ha för många mittfältare i laget, detta samtidigt som man vill tjäna pengar.

Det saknas inte klubbar som är intresserade av att värva någon av de två mittfältarna. Juventus är den klubb som det pratats om mest och på onsdagen kommer Tuttosport med uppgifter om att Juventus erbjuder 50 miljoner euro för att värva Isco i sommar. Den italienska storklubben letar efter en ersättare till Paul Pogba som lämnat för United samtidigt som bland annat även Hernanes kan komma att lämna den gamla damen i sommar.

 

Juventus jagar även Luis Gustavo

Luiz Gustavo, 29, har spelat i Tyskland sedan 2007. Genom åren har han hunnit representera HoffenheimBayern München och för tillfället Wolfsburg. Nu uppges mittfältaren vilja ha en ny utmaning, då han bett sin agent att se över vilka alternativ som finns. Och i italienska medier spekuleras det just nu i en flytt till Serie A för den brasilianske landslagsmannen.

STORKLUBBARNA I DRAGKAMP

Det är GianlucaDiMarzio.com som skriver att både Inter Milan och Juventus är angelägna av att locka till sig spelaren. Juventus ska vara intresserade av att ta in honom på lån, samtidigt som Simone Zaza går i motsatt riktning. Wolfsburg däremot ska ha meddelat Turin-klubben att det endast är aktuell med en försäljning. Inter sägs vara redo att leva upp till tyskarnas krav, enligt uppgifterna kan de tänka sig att köpa brassen för omkring 170 miljoner kronor.

Säsongen 2015/16 stod Luiz Gustavo för 22 framträdanden i Bundesliga för Wolfsburg. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365