Henrikh Mkhitaryan till Arsenal?

bet365
Henrikh Mkhitaryan till Arsenal?

Arsenal vill värva från Borussia Dortmund

Arsenal jagar Borussia Dortmunds ytter Henrikh Mkhitaryan, uppger Daily Mirror.

Henrikh Mkhitaryans framtid i Borussia Dortmund är ännu osäker. Det har hävdats att Dortmund vill förlänga med spelaren, men samtidigt vägrar ryktena om att yttern kan komma att lämna den tyska klubben dö ut. Det har spekulerats om att Juventus jagar Mkhitaryan och att Mkhitaryan vill lämna Dortmund. Nu sägs ännu en klubb jaga den eftertraktade spelaren.

Den här gånger handlar det om Arsenal, som sägs vara vilja värva armeniern, enligt Daily MirrorArsene Wenger ska ha imponerats över Mkhitaryans insatser under den senaste tiden och han nu vill försöka locka spelaren till London.

Ryktena om att den engelska klubben vill värva Dortmunds ytter är dock inte helt nya. För ett år sedan sades de att Arsenal närmade sig Mkhitaryan, men då skedde aldrig en affär.

Mkhitaryan har haft en lysande säsong i Tyskland det här året. Han har varit en av Dortmunds mest framträdande spelare och har gjort 19 mål och 23 assist på totalt 41 matcher. Armeniern anslöt till den tyska klubben sommaren 2013, då han värvades från ukrainska Shakhtar Donetsk. Nu kan det vara så att hans tredje säsong i Dortmund även blir hans sista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply