Han är högst på Juventus önskelista

Rolando högt på Juventus önskelista

Med Andrea Barzagli fortsatt borta med skadebekymmer, har klubben siktat in sig på Portos försvarare Rolando.

Andrea Barzagli har inte spelat en enda minut den här säsongen för Juventus och Serie A-klubben vet fortfarande inte riktigt när spelaren återvänder till planen. Samtidigt har klubben länkats ihop med flertalet försvarare ute i Europa för att fylla luckan efter Barzagli.

Nu kommer Calciomarcato med rapporter om att Juventus högsta prioritet i januari är just en ny försvarare. Där ska deras första alternativ vara Portos försvarare Rolando. Spelaren som förra säsongen spelade på lån hos Inter, har inte spelat alls för portugiserna under hösten.

Sajten tror nu att den 29-årige försvararen med kombinationen av en låg prislapp samt att han är tillgänglig för spel i Champions League, kan få den gamla damen att köpa loss spelaren. Rolandos nuvarande avtal löper ut sommaren 2016 med Porto.

Ett annat alternativ ska den 23-årige försvararen Aleksandar Dragović vara. Dynamo Kiev-spelaren ses dock som ett betydligt dyrare alternativ, men skulle samtidigt kunna landa på en årslön värd blott 1 miljoner euro. Även han är dessutom tillgänglig för Champions League-spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply