bet365

Francesc Fabregas till Milan?

Francesc Fabregas till Milan?

Kan lämna Chelsea för Milan

Francesc Fabregas är på väg bort från Chelsea. Spelaren jagas av Milan, uppger Transfermarketweb.

Sommaren 2014 kom Francesc Fabregas till Chelsea. I vinter kan han lämna klubben. Milan jagar spelaren och vill locka spanjoren till Serie A, enligt Transfermarketweb. Den italienska klubben sägs vilja värva mittfältaren när transferfönstret öppnar på nytt i januari 2017. Det ryktas om att den italienska klubben kommer låna 29-åringen för tre miljoner euro, innan man planerar att köpa honom permanent under nästa sommar.

Fabregas har inte prioriterats särskilt högt av Chelseas nya tränare Antonio Conte under säsongens inledning. Spelare som N’Golo Kantoch Nemanja Matic har varit klubbens förstaval på det centrala mittfältet. På grund av det har det under de senaste dagarna sagts att Fabregas kommer allt närmare en flytt från Chelsea.

Spanjoren sades vara på väg att lämna Londonklubben redan under sommaren. Det ryktades bland annat om att Fabregas kunde gå till Real Madrid och att även Juventus var intresserade av honom.

Under sin tid i Chelsea har Fabregas varit med om att vinna Premier League och Ligacupen. Det ser ut att bli de enda titlarna som spelaren tar med föreningen, då det mesta nu talar för att han lämnar Stamford Bridge i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365