Emre Can på väg att lämna Liverpool – jagas av Juventus

Liverpoolstjärnan Emre Can på väg bort från klubben – kan lämna i sommar

Liverpool är på väg att mista en storspelare till sommaren. För tillfället verkar det inte som att Emre Can vill förlänga med Premier League-laget, och nu kan han lämna för det italienska storlaget Juventus.

Den defensive mittfältaren i Liverpool, Emre Can, har varit en av de mest tongivande spelarna i klubben den här säsongen. Även om Merseyside-klubbens försvarsspel varierat i kvalitet har ändå tysken presterat bra.

Sammanlagt har han spelat 21 av de 26 ligamatcherna den här säsongen för Liverpool, vilket gör honom till svår att ersätta för landsmannen Jurgen Klopp. Nu verkar det dock som om de tvingas leta efter en ny mittfältare till sommaren.

Juventus vill köpa loss honom

SE ÄVEN: Så mycket tjänar storstjärnorna i Liverpool

Klopp har redan sagt att han vill återförenas med Dortmunds Mario Götze. Dock behöver de troligtvis leta en defensiv mittfältare med då Emre Can väntas lämna. Enligt engelska Daily Star vill inte Can förlänga med Liverpool, och då hans kontrakt går ut 2018 måste klubben sälja honom om de vill inte släppa honom gratis nästa sommar.

Den klubb som väntas värva honom är Juventus, då de femfaldiga mästarna från Serie A planerar att lägga ett bud på honom, enligt sajten Calciomercato.com.

Mittfältaren ska i dagsläget vara värd ungefär 150-200 miljoner kronor, men får under tiden fokusera på Liverpools kommande matcher i Premier League.

Emre Can på väg att lämna Liverpool - jagas av Juventus

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply