Conte planerar Serie A-rensning?

bet365

Conte intresserad av Serie A-spelare

Efter att Antonio Conte tillslut blivit klar för Chelsea efter flera veckor av rykten sägs det att han har ögonen på flertalet Serie A-spelare.

För drygt en vecka sen stod det klart att Antonio Conte tar över Chelsea i sommar. 46-åringen som för tillfället tränar det italienska landslaget sägs enligt La Gazzetta dello Sport vara ute efter flera spelare från Serie A och Juventus Leonardo Bonucci ska vara hans förstaval, Juventus är dock inte villiga att sälja sin stjärna. Även Paul Pogba har ryktas till Chelsea ett bra tag och fransmannens prislapp sägs ligga på 100 miljoner euro, fördelen för Londonklubben är även att de båda jobbat tillsammans tidigare i Juventus

Gazzetta dello sport nämner även att Romas Rudiger är med på Contes önskelista, utköpsklausulen för spelaren sägs ligga på dryga 13 miljoner euro. Det är dock inte bara Rudiger som kan komma att lämna den italienska huvudstadsklubben för spel på Stamford Bridge, mittfältarna Miralem Pjanic och Radja Nainggolan sägs även de vara på Chelseas radar. Pjanics representant ska enligt rapporter ha tagit flyget till London under torsdagen för att förhandla med Chelsea om ett eventuellt kontrakt.

Conte letar också efter en ny anfallare och det gynnar inte Chelseas Diego Costa samt Falcao då båda nämns kommer att lämna för att lämna plats åt namn som Higuain och Lukaku.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply