Barcelona nära stjäla Martin Caceres – framför Southamptons ögon

bet365

Barca kan stjäla Caceres – kan skriva på inom kort

Under gårdagen blev det klart, enligt spansk media, att Barcelona var intresserade av att köpa in den förre Juventus-stjärnan Martin Caceres från Uruguay. Man kommer dock att få fightas mot Premier League-klubben Southampton, som enligt Sky Sports redan lagt ett bud.

Det var under söndagens match mot Alaves som Barcelona åkte på en tung smäll. Laget vann förvisso mot nykomlingen, som de kommer möta i finalen av Copa del Rey, med klara 6-0. Men en skada på högerbacken Aleix Vidal skapade huvudbry för Barca-tränaren Luis Enrique.

Åttondelsfinalen i Champions League mot Paris Saint-German spelas imorgon och laget kommer inte hinna få in en ersättare till dess, dock kan det vara möjligt till returmatchen på Camp Nou.

Får sno stjärnan framför ögonen

Snabbt rapporterade spansk media om att Martin Caceres, senast i Juventus men med ett förflutet i Barcelona, var det hetaste namnet att ersätta Aleix Vidal, som enligt den första rapporten kommer att bli borta fem månader – alltså resten av säsongen.

Det kommer dock inte bli helt enkelt att värva Caceres. Premier League-klubben Southampton har redan lagt ett bud på uruguayanen som är på en så kallad ”free agent”, och kan alltså skriva på för ett lag mitt under säsongen. Engelska Sky Sports skriver dock nu att den katalanska storklubben kommer att gå in och ”stjäla” Caceres, mitt framför ögonen på Saints.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply