Avslöjar: Då lämnar Marco Verratti Paris Saint-Germain

Mittfältaren vill vinna titlar med Paris SG

Marco Verratti har ryktats bort från Paris Saint-Germain. Men nu avslöjar stjärnans agent vid vilket skede han hade lämnat klubben.

Marco Verratti har tillhört Paris Saint-Germain sedan 2012. Men under den här säsongen har franska medier kritiserat mittfältarens insatser och uppgifter gällande en konflikt med tränare Unai Emery har blossat upp. Detta har resulterat i rykten som gjort gällande att han vill lämna PSG inom en snar framtid, trots att han har kontrakt med klubben fram till 2021. Klubbar som JuventusManchester United och Real Madrid har alla visat intresse för spelarens tjänster – men hittills utan resultat.

”Vill vinna med PSG, men…”

Nu avslöjar italienarens agent Donato Di Campli att hans klient vill vara kvar hos de franska mästarna, men att det finns en risk att han lämnar trots det.

– Verratti vill vinna med PSG, men om de här attackerna från franska medier fortsätter kommer han och jag att utvärdera situationen och han kan rentav lämna Paris, säger agenten till Rai.

Spelaren själv gör inte heller någon hemlighet av att det finns intresse från andra klubbar.

– Jag fick veta att Real Madrid var intresserade och det var smickrande. Det är inte varje dag Real frågar efter dig, men jag vill vinna i den här tröjan. Tekniskt sett nobbade jag inte Real, utan när jag är lycklig i en klubb vill jag inte inleda förhandlingar med en annan, säger Verratti till Football Italia.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply