Arsenals Alexis Sanchez ryktas med bytesaffär till Juventus

Arsenals Alexis Sanchez ryktas med bytesaffär till Juventus

Arsenal sades vara villiga att byta Alexis Sanchez för Juventus stjärnmittfältare

Det är den italienska tidningen TuttoSport som kommer med uppgifterna om att Arsenal ville göra en direkt bytesaffär med Juventus och mittfältaren Miralem Pjanic. Alexis Sanchez har fortfarande inte skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal, vilket lett till att chilenaren länge ryktats till diverse klubbar runt om i Europa.

Juventus som varit intresserade i Alexis ända sen tiden han spelade för Udinese, valde trots allt att neka Arsenals bud uppger TuttoSport. Pjanic som kom från Roma i somras, skrev på ett 5-års kontrakt efter att Juventus aktiverat bosnierns utköpsklausul på cirka 300 miljoner kronor. Arsenal ser Miralem Pjanic som den perfekte ersättaren för mittfältaren Santi Cazorla, vars kontrakt går ut nu i sommar. Men inte heller Pjanic sägs vara sugen på en flytt till Arsenal.

Chilenska tidningen SoyChile skrev tidigare i veckan att Juventus gärna vill få in Alexis Sanchez då man vill forma en supertrio med Alexis Sanchez, Gonzalo Higuain och Paulo Dybala. Som tidigare nämnt har Juventus varit sugna på Alexis under en längre tid, men ledningen ser inte en bytesaffär med Pjanic som en bra idé. Om Juventus återkommer med ett bud för Alexis Sanchez, återstår att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365