Ivan Gazidis: “Milan kan spendera i vinter”

Ivan Gazidis: "Milan kan spendera i vinter"

AC Milan har ännu inte förlorat i Serie A och leder serien efter fem spelade omgångar. Nu antyder klubbens VD Ivan Gazidis att man kommer spendera under det kommande transferfönstret.

Zlatan Ibrahimovic och hans AC Milan har fått en kanonstart på Serie A-säsongen. Totalt har man spelat in 13 poäng på fem matcher, något som gör att man leder serien före Napoli på andra plats. Trots de fina resultaten tycker klubbens VD Ivan Gazidis att klubben bör spendera under transferfönstret i vinter.

– Vi går igenom ett positivt ögonblick, men vägen är fortfarande lång och utmanande. Klubben har ett starkt ägande bakom sig och de litar på ledningen. Vi har en tydlig strategi: att anställa några av de bästa talangerna i världen och få dem att växa med oss, säger han till TMW.

– Sommarens transferfönster har precis stängt, och vi är mycket nöjda. Den sportsliga ledningen under ledning av Paolo Maldini håller redan på att göra sig redo för nästa transferfönster i vinter och vi är självsäkra, fortsätter Gazidis.

Bland namnen som kopplats ihop med en flytt till San Siro finns bland annat Ozan Kabak i Schalke 04 och Florian Thauvin som håller till i Marseille.

Samtidigt kan Hakan Calhanoglu lämna klubben efter säsongen då hans kontrakt går ut. De båda parterna sägs ligga i förhandlingar men ännu har man inte kommit fram till någon överenskommelse.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United in i jakten på Dayot Upamecano

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply