Uppgifter: Shkodran Mustafi lämnar Arsenal för Inter

Uppgifter Shkodran Mustafi lämnar Arsenal för Inter

Efter enbart ett år i klubben

Arsenals mittbacksstjärna Shkodran Mustafi ser ut att lämna klubben på lån efter enbart ett år med truppen, då Inter Milan uppges ha kommit med ett lockande bud.

Arsenal har haft ett hyfsat aktivt transferfönster, där de har värvat in Sead Kolasinac och Alexandre Lacazette, samtidigt som de har kopplats ihop med andra heta spelare som Thomas Lemar och Marco Asensio. Men de sägs även vara beredda på att låta spelare lämna. Ett exempel är Alex Oxlade-Chamberlain som jagas av både Liverpool och Chelsea, och som sägs vara borta innan torsdagens deadline day. Även Kieran Gibbs sägs vara klar för Watford.

Nu kan även mittbackskuggen Shkodran Mustafi lämna efter enbart ett år i klubben. Mustafi anlände förra säsongen från Valencia och La Liga, för 35 miljoner pund. Enligt uppgifter till Sky Sports Italia är det Inter Milan som är den nya klubbadressen för den tyske försvararen. Det skall röra sig om ett låneavtal med möjlighet att köpa spelaren permanent. Mustafi har sedan tidigare erfarenhet av Serie A, då han tillbringade två säsonger i Sampdoria.

Tränare Arsene Wenger har fyra andra centrala mittbackar i sin trupp, i form av Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Rob Holding och Calum Chambers. För närvarande har fransmannen dessutom valt att spela med en trebackslinje.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365