bet365

Inter återupptar jakten på Adrien Rabiot

Inter återupptar jakten på Adrien Rabiot

Talangen lämnar Paris Saint-Germain i sommar?

Det är ingen hemlighet att Adrien Rabiot vill lämna Paris Saint-Germain. Nu kan det bli en flytt till Inter Milan, som uppges ha förnyat sitt intresse.

Paris Saint-Germains lovande mittfältare Adrien Rabiot har tidigare uttryckt sin önskan att få lämna Ligue 1-mästarna för att få mer speltid. Klubbar som Arsenal, Tottenham och Chelsea har alla sätt ut som tänkbara klubbadresser för 20-åringen, vars kontrakt löper ut år 2019. Dispyter med tränare Laurent Blanc har gjort att det mesta tyder på en flytt redan i sommar, men destinationen ser inte ut att bli England.

Uppges förbereda bud

Det är Fichajes.net som skriver att Inter Milan gett sig in i jakten på mittfältarens signatur på nytt. Tidigare ska Roberto Mancini ha spanat in fransmannen och varit intresserad av att locka över honom till Serie A-klubben, och nu uppges man förbereda ett bud som man kommer att lägga när sommarens transferfönster öppnar.

Rabiot är inte den enda spelaren från PSG som Inter vill värva. Ezequiel Lavezzi, som sitter på ett utlöpande kontrakt, och ytterbacken Gregory van der Wiel ska också vara aktuella för en flytt till Italien.

Lånas ut till konkurrenten?

PSG har tidigare inte varit särskilt angelägna av att släppa iväg Rabiot till en annan klubb, då man ser stor potential i honom. Istället kan det bli aktuellt med en utlåning för att han ska få kontinuerligt med speltid. Där verkar ligarivalen Marseille vara intresserade av att hämta in spelaren, men Paris-klubben vill helst inte se sin unge talang gå till Stade Vélodrome.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply