Uppgifter: Inter gör klart med Lautaro Martinez

Uppgifter: Inter gör klart med Lautaro Martinez

Lautaro Martínez till Inter

Anfallaren som slagit igenom i argentinska Racing kommer lämna till sommaren. Nu pekar det mesta på att det blir en flytt till Inter till nästa säsong.

Lautaro Martinez är ett namn som jagats av flera klubbar under hösten och början av våren. Det är framför allt lag från La Liga och Serie A som visat intresse för anfallaren och huvudpersonen själv har bekräftat flera intressen. Tidigare har det varit Atlético Madrid som varit nära ett köp av anfallaren, men nu ser han dock ut att hamna i Italien istället.

Under de senaste dagarna har spelaren själv pratat om en flytt till Inter. Nu skriver italiensk press att en affär är klar och att spelaren ansluter efter säsongen. Flertalet italienska tidningar menar att affären är i hamn och att spelaren nobbar spel i Spanien för flytt till Italien.

SE ÄVEN: Spelschema i Serie A 2017/2018

”Skrivit på för Atlético Madrid”

Martinez agent har tidigare gått ut och sagt att det blir en flytt till Atlético Madrid. Redan i december månad ska 20-åringen ha varit överens med den spanska huvudstadsklubben, något agenten då bekräftade.

– Vi är glada över det stora intresset. Att det pratas mycket om en spelare är alltid roligt. Lautaro är dock överens med Atlético Madrid. Det hela blev klart för drygt två veckor sen. Inom kort kommer han börja träna med Simeone, säger Zarate.

På senare tid har det även pratats om att ta med Martinez i Argentinas trupp till fotbolls-VM. Om han blir uttagen återstår dock att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply