Topp 10: Fotbollens dyraste tonåringar någonsin

De dyraste tonåriga fotbollsspelarna i historien

Priserna på fotbollsspelare blir allt högre och högre och de unga fotbollsspelarna säljs ofta för summor som man knappt kunde fantisera om för bara tio eller 15 är sedan. Vissa av de är välspenderade pengarna medan andra floppar totalt och hamnar i någon klubb i andra eller tredjedivisionen och får aldrig det där riktiga genombrottet som både klubben och spelaren själv hade hoppats på. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de tio dyraste U21-spelarna i historien. På listan hittar vi flera aktiva spelare men även några som är i slutet av sina karriärer.

Topp 10: Fotbollens dyraste tonåringar någonsin

10 talanger som aldrig blev något, 8 saker du inte visste om Sergio Agüero och 10 bästa högerbackarna är tre listor som är populära bland Silly Season Sveriges breda utbud på listor. Om dessa inte intresserar just dig kan du ta dig en titt på vilka listor vi har att bjuda på här.

10. Alexandre Pato

Alexandre Pato brazil brasilien

När Alexandre Pato en gång i tiden var en av Brasiliens och världens mest spännande löften. När han lämnade Internacional för AC Milan kostade han 15 miljoner pund, vilket gör honom till en av de dyraste tonåringarna någonsin.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply