Nära lämna Real Madrid – klubben nära straffas

Nära lämna Real Madrid - klubben nära straffas
bet365

Ville köpa Modric – kunde straffas

Inter uppgavs vilja köpa storstjärnan Luka Modric under sommaren. Något som den kroatiske stjärnan själv erkänt. Det här kunde dock skapat oväntat stora problem för Serie A-klubben.

Att Modric vara nära att göra som Cristiano Ronaldo är ingen hemlighet. VM-finalisten från i sommar ska nämligen ha blivit kontaktad av Inter, något som kunde skapat rejäla problem för klubben.

För innan ha bett om tillåtelse från Real Madrid att få förhandla med spelaren så ska Inter ha inlett samtal. Något som de kunde ha straffats för av UEFA. Samma sak vara nära när Barcelona började prata med Anotine Griezmann utan Atletico Madrids tillåtelse.

Nu verkar det dock som om Inter klarat sig undan.

Nära övergång till Inter

MER SPORT: NBA vinnarodds

Få har egentligen förstått varför Modric, som vunnit mängder av titlar, skulle vilja leta sig till Serie A och Inter. Men det kan finnas ett enkelt svar på det där. Inte minst att en hel del kroater går att hitta i Milano-klubbens trupp, och Real Madrid-stjärnan ska vilja vara närmare sina silverhjältar från i somras, skriver många. Samtidigt rapporterar Sky Italia att det är den enorma makten Cristiano Ronaldo redan har fått inom italiensk fotboll.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply