bet365

Inter riktar blickarna mot Danilo i Manchester City

Inter riktar blickarna mot Danilo i Manchester City

Danilo till Inter i sommar?

Brassen finns på Inters radar efter att italienarna inte varit övertygade av varken Vrsaljko eller Cedric Soares under pågående säsong.

Danilo hade en fin tid i FC Porto innan han skrev på för Real Madrid. I den spanska huvudstadskubben gick det dock inte lika bra och efter en tid såldes han vidare till Manchester City. Det blir dock inte speciellt mycket speltid för ytterbacken på etihad Stadium denna säsong och nu kan han komma att lämna under sommarens transferfönster. Det är italiensk press som kommer med uppgifter om att Inter ska vara intresserade av ett köp. Giuseppe Meazza-klubben ska förbereda ett bud för att köpa loss spelaren som närmar sig en flytt inom ett par månader.

Det är Gazzetta dello Sport som skriver att Inter är efter spelaren som förstärkning till vänsterbacksplatsen den kommande säsongen där varken Sime Vrsaljko som är på lån eller Cedric Soares har övertygat Spalletti om att vara en startspelare den kommande säsongen.

Danilo är ett namn som klubbledningen sägs gilla väldigt mycket och ska vara högst upp på klubbens önskelista när det kommer till vänsterbackar i sommar. Italienarna sägs vara beredda att betala 36 miljoner euro för spelarens tjänster. Danilos nuvarande kontrakt med Manchester City sträcker sig till och med sommaren 2022.

Denna säsong har det blivit nio ligamatcher och ett mål för Danilo.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Citys stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply