Di Marzo: United kan byta Lukaku mot Mauro Icardi

Di Marzo: United kan byta Lukaku mot Mauro Icardi

Icardi till Manchester United?

Enligt transferexperten kan Manchester United och Inter stå för en värdefull bytesaffär i sommar. Det kommer dock inte bli lätt att få igenom.

Mauro Icardi har under en längre tid sagts kunna läna Inter. Efter en utdragen tvist med klubben om en kontraktsförlängning ska argentinaren nu dock vara tillbaka och agenten Wanda Nara har tidigare sagt att Icardi kommer att fortsätta på Giuseppe Meazza nästa säsong.

Nu säger dock journalisten och transferexperten Gianluca Di Marzio att Manchester United och Inter kan komma att förhandla om en bytesaffär med två av sina största stjärnor. Enligt italienaren kan nämligen de båda förhandla om ett byte av Mauro Icardi mot Romelu Lukaku. De båda anfallarna sägs kunna lämna sin klubb under sommaren och Lukaku har tidigare uttalat sig om att det skulle vara en dröm att få spela i Serie A.

Det återstår att se om en affär blir av eller inte och om någon av klubbarna skulle behöva lägga pengar emellan för att Lukaku ska hämna i Inter och Mauro Icardi på Old Trafford inför säsongen 2019/2020.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Meunier

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply