Zlatan Ibrahimovic kan återvända till Milan

bet365
Zlatan Ibrahimovic till Manchester United?

Zlatan kan återvända till Milan – om de når Champions League

Enligt italiensk media är det inte omöjligt att AC Milan blir Zlatan Ibrahimovics nästa klubbadress. Serie A-klubben siktar nämligen på att värva tillbaka svensken. Men bara om de når en Champions League-plats. 

Ny dag och nya rykten om vår svenska superstjärna. Efter några dagars Premier League-hysteri vänder vi nu blickarna mot Italien och Zlatans forna klubb AC Milan – som vill värva tillbaka anfallaren. Enligt Corriere dello Sport planerar klubbens president Silvio Berlusconi att värva tillbaka sin favoritsvensk om man lyckas knipa den sista Champions League-platsen i vår. Den italienska tidningen skriver att den snart kontraktslösa svensken ses som en del i den italienska klubbens nya Europasatsning.

Åtta poäng upp till tredjeplatsen

För att nå Champions League krävs det att Milan slutar på en tredjeplats i Serie A. Just nu har laget åtta poäng upp till Fiorentina som för tillfället parkerar på den åtråvärda platsen. Med andra ord krävs det en rejäl uppryckning för Berlusconis mannar om man ska få se Zlatan i den rödsvarta dressen igen.

Flera klubbar rycker i svensken

Manchester United, Real Madrid, Chelsea och samtliga klubbar i den storsatsande kinesiska ligan är bara några av de klubbar som den långe svensken kopplats ihop med de senaste dagarna. Åt vilket håll det barkar är det nog bara Zlatan och hans agent som vet. Men det råder inga tvivel om att världens hetaste 34-åring just nu är svensk.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365