Uppgifter: Trabzonspor i kontakt om Chelsea-mittfältaren

Marko Marin till Süper Lig?

Enligt turkisk media ska Trabzonspor ha kontaktat Chelsea för att köpa loss den tyske landslagsmannen vars kontrakt går ut 2017.

Marko Marin som skrev på för Chelsea 2012 finns inte med i Jose Mourinhos planer och nu hoppas flera klubbar runt om i Europa på att kunna knyta åt sim spelaren som hunnit bli 26 år. En klubb som ska ha hört av sig till Chelsea angående spelaren sägs vara Trabzonspor, det rapporterar turkisk media under måndagseftermiddagen. Det är fortfarande oklart man de båda parterna har inlett förhandlingar med varandra men något som är säkert är att spelaren med största sannolikhet kommer att lä,na Stamford Bridge på permanent basis efter att inte ha lyckats ta en plats i det stjärnspäckade London-laget.

Utlånad till tre klubbar

Marko Marin kom till Chelsea 2012 men efter att endast ha spelat sex matcher under första säsongen i klubben valde han att gå på lån för att få speltid. Första anhalten var Sevilla La Liga där spelaren totalt gjorde 18 matcher för det andalusiska laget men klubbledningen blev inte tillräckligt övertygade om att köpa loss mittfältaren av serbisk härkomst. Istället fick han lånas ut till Fiorentina och säsongen därpå Anderlecht för att söka lycka.

Det ville sig aldrig riktigt för Marin som gjorde proffsdebut i Borussia Mönchengladbach 2007 i en match mot Eintracht Frankfurt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply