Uppgifter: Moussa Dembélé jagas av Fiorentina i vinter

Uppgifter: Moussa Dembélé jagas av Fiorentina i vinter

Fiorentina vill värva Dembélé från Celtic

Italienarna är det senaste laget att lägga sig in i jakten på den franske anfallaren. Dembélé jagas av flera av de största lagen i Europa.

Moussa Dembélé är ett namn som jagas av de största klubbarna runt om i Europa. Fransmannen som är född 1996 har sprutat in mål i den grönvita tröjan det senaste året och nu vill flera storlag knyta till sig spelaren. Den senaste klubben att visa intresse för spelaren är Fiorentina. Italienarna ligger för närvarande på sjunde plats i Serie A och vill ha in förstärkning under det kommande vinterfönstret.

Det är CalcioMercato som skriver att anfallaren som stått för 8 mål på 16 matcher denna säsong finns på radarn för Fiorentina.

Uppgifter- Moussa Dembélé jagas av Fiorentina i vinter

Konkurrens av AC Milan

Ett annat italiensk lag som är intresserade av Dembélé är AC Milan. Den rödsvarta klubben har inte alls lyckats med sin storsatsning på över 200 miljoner under sommarens transferfönster och nu vill man förstärka på nytt. Milan ligger för närvarande hela 13 poäng från en Champions League-plats och det ska krävas ett mindre mirakel för att San Siro-klubben ska göra comeback i turneringen.

Dembélé sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med 2020.

Uppgifter- Moussa Dembélé jagas av Fiorentina i vinter

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365