Uppgifter: Duon gör upp om värvning av Giovanni Simeone

bet365
Uppgifter: Duon gör upp om värvning av Giovanni Simeone

Simeone på radarn hos storklubbar

Enligt italiensk press ska anfallaren Giovanni Simeone vara den spelare som både Atlético Madrid och Tottenham vill se i sin trupp inom kort.

Giovanni Simeone är en spelare som slagit igenom i italienska Serie A under de senaste åren. Efter att först ha spelat i Genoa blev det därefter en flytt till Fiorentina men nu kan argentinaren vara inne på sin sista säsong i den lila klubben. Enligt italiensk press ska nämligen två klubbar vara inte efter 23-åringen och det är inte vilka klubbar som helst som vill få till ett kontrakt med ’Cholito’.

Enligt den italienska tidningen Tuttosport är det framför allt Atlético Madrid som är på jakt efter spelarens underskrift. I klubbens finns spelarens pappa, Diego Pablo Simeone, och ’El Cholo’ ska inte ha några problem med att värva sin son till de regerande Europa League-mästarna. Även Tottenham ska ha anmält sitt intresse för spelaren.

Med endast några timmar kvar av transferfönstret i Spanien samtidigt som det engelska fönstret är stängt tyder det mesta på att de båda klubbarna kommer försöka få till en övergång i januari månad. Prislappen ligger på 40 miljoner euro för att köpa loss målgöraren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply