Uppgifter: Chelsea förbereder italiensk dubbelvärvning

Uppgifter: Chelsea förbereder italienskt dubbelsvep

Conte vill ha aggressivitet på mittfältet

Chelsea ser ut att komma allt närmare och närmare en överenskommelse för Inters Marcelo Brozovic samt siktar på att ha en deal klar för Marcos Alonso innan transferfönstret stänger på onsdagsnatten.

Chelsea har en längre tid haft ögonen på Inters mittfältare Marcelo Brozovic som är av stort intresse för Antonio Conte. Daily Mail rapporterar nu om att Chelsea kommer allt närmare en deal värd 25 miljoner pund för den kroatiske mittfältaren. Det skulle vara en bra affär för tränare Antonio Conte, som söker aggressivitet och energi som han vill addera till sitt mittfält. Efter att Inter värvade in Sporting Lissabons mittfältare Joao Mario ser en flytt för Brozovic allt mer trolig ut, då mittfältaren kan riskera att bli överflödig med nya inkommande krafter.

Chelsea siktar fortfarande på att vara aktiva innan transferfönstret stänger på onsdagskvällen och Londonklubben gör sitt bästa för att plundra Serie A, med italienske huvudtränaren vid rodret. De förväntas även göra klart med vänsterbacken Marcos Alonso från Fiorentina för 23 miljoner pund och de söker fortfarande en mittback.

Alonso har fotbollen i sitt blod, med både far och farfar som spelat professionell toppfotboll, och började sin karriär i Real Madrid, men blev såld till Bolton Wanderers som då spelade i Premier League, där han fick spela en del, men inte nog. Vidare i Fiorentina har han varit en reguljär spelare och fått speltid i benen. Han var även utlånad till Sunderland under 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply