United-försvararen på väg till Lyon

bet365

Manchester Uniteds brasilianske högerback Rafael ser ut att bli klar för det franska laget Lyon inom de närmsta dagarna.

Rafael kom till Manchester United sommaren 2008 och har efter det varit ordinarie i stort sett hela tiden. Men under Louis van Gaals era har han haft det desto tuffare och i nuläget har han inte startat en match sedan i oktober 2014. Enligt Sky Sports ska också den holländske tränaren ha sagt att den brasilianske högerbacken inte hör till hans framtidplaner och att han borde säljas. Det har såklart ett antal klubbar snappat upp, bland annat Lyon, Galatasaray, Roma, Fiorentina och Benfica. 

Fransk klubb i ”pole-position”

Enligt Sky Sports är det också Lyon som leder jakten på 25-åringen. Rafaels kontrakt med United går ut sommaren 2016 vilket gör att han kan vänta till januari och då skriva på ett förtidskontrakt och gå gratis till vilket klubb som helst, men han ska inte vara så sugen på att göra så. Eftersom han får så lite speltid vill han byta klubb så snart som möjligt, alltså i sommarens transferfönster.

Sky Sports menar också att övergången är väldigt nära att bli officiell och att det bara är en tidsfråga innan han presenteras. Vad som händer med Rafael återstår att se. Han kommer antagligen lämna, men om det blir för Lyon eller någon annan klubb är inte klart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply