Trots tränarbytet – formen svag för Liverpool

Tuff omgång för de engelska lagen i Europa League

Liverpools byte av tränare har inte gett resultat än. Igår kväll spelade laget 1-1 hemma mot Rubin Kazan i Europa League.

Jürgen Klopps första två matcher har lämnat en hel del att önska. Att spela 0-0 borta på White Hart Lane mot Tottenham var förvisso en stark defensiv insats, men 1-1-matchen mot Rubin Kazan var det ingen som imponerades av.

Sprida burop

Efter slutsignalen hördes spridda burop på Anfields läktare och frustrationen var märkbar, både bland spelare och ledare, men framför allt hos hemmafansen.

Liverpool kan dock glädja sig över att de trots de uteblivna resultaten i Europa League fortfarande ligger tvåa i gruppen, dock bara en poäng före såväl franska Bordeaux som ryska Rubin Kazan.

Norrmännen skräller

Förövrigt ute i Europa League-gruppspelet har Molde fått en riktig drömstart med sju poäng på tre matcher. Efter att ha slagit Fenerbache borta och kryssat hemma mot Ajax vann norrmännen imponerande med 3-1 hemma mot Celtic som Malmö FF slog ut ur den sista kvalrundan i årets upplaga av Champions League.

Ett lag som dock inte har gått lika bra är Fiorentina. Den italienska ligaettan har bara skrapat ihop tre poäng i sin grupp på lika många matcher och ligger sist. Även Tottenham har det tufft då de i och med 1-2-förlusten borta mot Anderlecht tappade andraplatsen i gruppen till just det belgiska laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply