Sofiane Feghouli kan gå till Inter

Inter kan värva Sofiane Feghouli

I januari kan den italienska storklubben Inter förstärka ytterligare med en värvning av Valencias nyckelspelare Sofiane Feghouli.

Inter var mycket aktiva under sommarens transferfönster, och Roberto Mancini gjorde klart med många nyförvärv. För tillfället ligger man tvåa i Serie A bakom Fiorentina, men man vill självklart överta förstaplatsen i tabellen, och då är man redo att värva vidare i januari.

Jagar Sofiane Feghouli

Tidigare har Valencias algeriske landslagsstjärna Sofiande Feghouli bekräftat att Barcelona är intresserade av honom. Valencia uppges å andra sidan ha inlett förhandlingar om en kontraktsförlängning med sin nyckelspelare. Nu kan det dock bli så att han lämnar klubben i januari, och då inte för Barcelona.

Enligt Tuttosport ska just Inter vara intresserade av yttermittfältaren och vara redo att utmana den spanska storklubben i kampen om spelarens signatur. Enligt tabloiden ska man ha scouter på plats ikväll när Valencia möter Malaga i La Liga.

En annan spelare som kopplas ihop med Inter på samma position är PSG-yttern Ezequiel Lavezzi, som får snålt med speltid i laget för tillfället. Även Real Madrids utfyllnadsspelare Jesé Rodriguez finns på klubbens radar.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply