Sevilla jagar Inters Stevan Jovetic

Sevilla jagar Inters Stevan Jovetic

Stevan Jovetic till Sevilla?

Sevilla vill förstärka den nuvarande truppen. Klubben jagar Inters anfallare Stevan Jovetic, enligt Football Italia.

Precis som många andra klubbar vill Sevilla förstärka sin trupp inför säsongens andra halva. Klubben ligger trea i La Liga och är dessutom med i slutspelet av Champions League. Man vill nu kunna utmana i båda turneringarna. Därför behövs en så bred trupp som möjligt. Detta har gjort så att föreningen har kopplats ihop med flera nyförvärv. Bland annat har det ryktats om att spanjorerna är intresserade av Anthony Martial. Nu talas det om ett till potentiellt nyförvärv. Sevilla vill plocka in Stevan Jovetic från Inter, uppger Football Italia.

Sevillas intresse för Jovetic bekräftas av Jorge Sampaoli, klubbens tränare.

– Ja, vi är intresserade av Jovetic. För tillfället finns det dock inget mer konkret än just det faktumet, säger Sampaoli enligt Football Italia.

Förhandlingar pågår

Uppgifter inom de båda klubbarna påstår att förhandlingarna har precis börjat. Det hävdas att Sevilla är mest intresserade av att låna in spelaren. Det är ännu oklart om Inter kommer gå med på att låna ut spelaren eller om man hellre vill sälja Jovetic.

FiorentinaJovetics gamla klubb, ska också vara intresserade av anfallaren. Det sägs dock att Inter inte vill släppa spelaren till en konkurrent i Serie A.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply