Officiellt: Giuseppe Rossis nya kontrakt med Fiorentina – går ner i lön

Fiorentina bekräftar att Giuseppe Rossi har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben, där anfallaren bland annat går ner i lön utan att påverka det tidigare kontraktets längd.

Giuseppe Rossi var en av Europas hetaste anfallare innan de kroniska knäproblemen började spöka. Han gjorde stor succé i Villarreal, men sedan avlöste skadorna varandra, och hans tid i Fiorentina har varit plågad av dessa fysiska besvär.

Hans kontrakt med den italienska klubben går ut 2017, men nu har han skrivit på ett nytt kontrakt. Nej, han har inte förlängt, utan det är bara lönen som har påverkats.

Går ner i lön

Den före detta italienske landslagsmannen har förhandlat ner sin lön i Fiorentina som tack för att de fortfarande tror på honom och försöker få honom att bli fri från knäproblemen. Han har dock fått en förhöjd prestationsbaserad bonus, vilket gör att han kan få större pengar när och om han kan börja spela mycket igen och börja spotta in mål.

Den tidigare Manchester United-talangen slog igenom i Villarreal på riktigt säsongen 2010-2011, då han gjorde hela 32 mål på 56 matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply