bet365

Liverpool vill värva Giuseppe Rossi

Merseysidelaget vill locka italienaren tillbaka till England

Liverpool är intresserade av den 28 årige Giuseppe Rossi efter att forwarden har haft en svår tid i Fiorentina med långvariga skadeproblem bakom sig.

Liverpool har ett stort intresse av den italienske forwarden Giuseppe Rossi som för närvarande spelar i Fiorentina och Serie A. Rossi har haft svårt att etablera sig i Fiorentinas startelva efter att ha missat hela förra säsongen på grund av en knäskada och försöker långsamt jobba sig tillbaka till sin matchform. Rossi’s agent Andrea Pastorello har erkänt att hans klient skulle behöva mer a-lagsspel för att kunna komma tillbaka snabbare i form.

– Han är som en hund som jagar sin svans, säger Pastorello till ItaSportPress.

– För att vara en toppspelare måste han komma tillbaka i sin fulla form, men för att göra det måste han få spela kontinuerligt. Det är en tanke, inget mer. Det är absolut inget problem eller något kontroversiellt, men det finns ingen tvekan om att ifall han inte spelar så kommer det att bli svårt för honom att komma tillbaka till att vara den toppspelare som han är, fortsätter Pastorello.

Rossi har ett fantastiskt målrekord med 115 mål i 275 matcher och är riktigt farlig när han väl är i full form. Han har inte gjort ett mål än denna Serie A säsongen men har två Europa League mål i sitt namn och kan komma att få en kallelse till Italiens landslag. Forwarden lämnade Manchester United för Villareal i 2007 för 6.6 miljoner pund efter att han spelat 14 matcher för klubben.

Liverpool sägs förbereda ett bud på saftiga 18 miljoner pund för strikern.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply