bet365

Juan Iturbe lämnar Roma?

bet365

Serie A-floppen Juan Iturbe lämnar Roma

Rapporter hävdar på nytt att Juan Iturbe lämnar Roma. Serie A-floppen länkas bort från storklubben och kan snart vara ett minne blott i Roma. Dagens uppgifter talar vidare för att anledningen till en flykt från Rom ska vara jakten på mer speltid – och flera Serie A-klubbar är aktuella.

Den unge yttern Juan Iturbe har fortfarande stora bekymmer i den italienska storklubben Roma. Spelaren som värvades in från ligakonkurrenten Hellas Verona inför förra säsongen för en summa på 22 miljoner euro, har hård konkurrens framför sig i truppen och rykten placerade honom så sent som i somras i flera klubbar. Bland annat rapporterades hans agent vara i samtal med portugisiska mästarna Benfica och även ligakonkurrenten i Italien, Fiorentina var intresserade.

Iturbe är fortsatt aktuell för flytt

Nu fortsätter vindarna blåsa mot ett avsked för spelaren inom en snar framtid. Dagens rapporter från den italienska tabloiden Leggo talar för att Juan Iturbe lämnar Roma. Den 22-årige kantspringaren kan komma att lämna Giallorossi i januari – och intresse finns. Tidningen skriver vidare nämligen att bland annat Serie A-konkurrenten Genoa, som var med i striden i allra högsta grad i somras, ska vara med i jakten.

Iturbe kan återvända till Verona – men Sampdoria närmast

Favorit rapporteras däremot rivalen i hamnstaden Genua vara, det vill säga Sampdoria. En tredje kandidat är hans förra klubb Hellas Verona, förmodligen då för en betydligt mindre summa än den som han såldes för sommaren 2014.

I Rom-klubben har han konkurrens från stjärnor som Mohamed Salah och Iago Falque, två nyförvärv inför denna säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply