Inter blandar sig in i kampen om Salah

Mohamed Salah uppges hamna i Fiorentina eller Inter i sommar

I januari lånades Mohamed Salah ut till Fiorentina som en del av betalningen för Juan Cuadrado. I lånet finns också en köpoption som Fiorentina diskuterar om man ska aktivera. Om man inte gör det står Inter och väntar på egyptiern.

Mohamed Salah hade en tuff tid i Chelsea efter flytten från Basel. Det blev bara 13 framträdanden i Premier League och de flesta var inhopp eller matcher då han blev utbytt. Chelsea valde därför att avlasta Salah i januari som en del av betalningen för Juan Cuadrado. Dealen var att 23-åringen skulle lånas ut till Fiorentina säsongen ut och en köpoption fanns även inbakad i låneavtalet.

Enligt Corriere dello Sport har Fiorentina aktiverat köpoptionen och man ska bara vänta på besked från Salah och hans agent om affären blir av eller inte. Samma tidning uppger även att Inter har hört av sig till Salahs agent att de är intresserade. Därför står Fiorentinas erbjudande just nu på standby i väntan på ett slutgiltigt besked från Salahs sida vart han vill spela nästa säsong.

Ska träffa Fiorentinas ledning i veckan

Fiorentina ska inte vara nöjda över att affären blir långdragen. Ledningen har, i hopp om att skynda på förhandlingarna, bokat in ett möte med Salah och hans agent där man ska diskutera yttermittfältarens framtid i klubben och vad man har för vision för hela klubben.

Om det mötet inte går bra kommer Inter säkerligen stå med plånboken redo ännu en gång. Så sent som igår bekräftade man värvningen av Geoffrey Kondogbia från Frankrike för en saftig summa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365